Menu
- Zioła, przyprawy, herbaty, kawy
- Żywność
- Suplementy diety
- Maści, żele, oleje do smarowania i plastry
- Kosmetyki
- Pielęgnacja twarzy
- Pielęgnacja ciała
- Pielęgnacja rąk i stóp
- Kąpiel i prysznic
- Pielęgnacja zębów
- Pielęgnacja włosów
- Pielęgnacja przeciwsłoneczna
- Produkty brązujące
- Oleje i masła jednorodne
- Półprodukty kosmetyczne
- Produkty antybakteryjne
- Mężczyźni
- Nastolatki
- Dzieci
- Zestawy prezentowe
- Artykuły higieniczne
- Akcesoria
- Pozostałe
- Makijaż mineralny
- Odczynniki Chemiczne
- Aromaterapia i relaks
- Dom
- Biżuteria miedziana
- Literatura
- Vouchery - karty podarunkowe
- Na prezent
- PRZECENA - krótki termin trwałości -50%
Wyszukiwarka
Marki
Promocje
0,95 zł
Cena regularna:
1,90 zł
26,95 zł
Cena regularna:
53,90 zł
31,45 zł
Cena regularna:
62,90 zł
14,95 zł
Cena regularna:
29,90 zł
5,95 zł
Cena regularna:
11,90 zł
20,95 zł
Cena regularna:
41,90 zł
14,95 zł
Cena regularna:
29,90 zł
6,45 zł
Cena regularna:
12,90 zł
7,95 zł
Cena regularna:
15,90 zł
12,45 zł
Cena regularna:
24,90 zł
59,95 zł
Cena regularna:
119,90 zł
20,95 zł
Cena regularna:
41,90 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Olej z kiełków Pszenicy 50 ml - Etja
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Olej z kiełków pszenicy
Naturalny olej z kiełków pszenicy jest bogaty w proteiny, NNKT oraz w witaminy A, B, E i D. Posiada właściwości wygładzające skórę i poprawiające jej elastyczność. Dobrze wpływa na włosy, regenerując ich wnętrze i wygładzając powierzchnię. Chroni przed promieniowaniem UV, a także przed nadmierną utratą wody.
Olej z kiełków pszenicy może być aplikowany bezpośrednio na skórę, włosy lub paznokcie. Świetnie się sprawdza w leczeniu oparzeń – także tych słonecznych. Stanowi również doskonały składnik domowej produkcji peelingów, balsamów lub odżywek. Przeciwwskazania: może uczulać osoby, które są uczulone na pszenicę. Produkt jest w 100% naturalny, przebadany dermatologicznie.
Sposób użycia:
- stosować bezpośrednio na skórę,
- stosowany zwykle w technikach relaksacyjno-upiększających w 10% roztworze z innym równie naturalnym olejem nośnikowym jojoba gold BIO, z pestek moreli oraz ze słodkich migdałów,
- do pielęgnacji paznokci oraz suchych i łamliwych włosów,
- idealny składnik do domowych peelingów ze względu na dużą zawartość naturalnej witaminy E,
- składnik w produkcji balsamów, mydła, szamponów,
- do leczenia oparzeń również tych słonecznych.
Dane produktu:
- pojemność: 50 ml
- opakowanie: butelka z pompką dozującą
- kraj pochodzenia: państwa Europy
- produkt w 100% naturalny
- producent: Etja, ul. Reymonta 25, 82-300 Elbląg
Składniki (INCI):
Tritium Vulgare Germ Oil