Menu
Wyszukiwarka
Marki
Promocje
31,45 zł
Cena regularna:
62,90 zł
15,95 zł
Cena regularna:
31,90 zł
14,95 zł
Cena regularna:
29,90 zł
0,95 zł
Cena regularna:
1,90 zł
20,95 zł
Cena regularna:
41,90 zł
0,95 zł
Cena regularna:
1,90 zł
6,45 zł
Cena regularna:
12,90 zł
12,45 zł
Cena regularna:
24,90 zł
59,95 zł
Cena regularna:
119,90 zł
20,95 zł
Cena regularna:
41,90 zł
33,45 zł
Cena regularna:
66,90 zł
5,95 zł
Cena regularna:
11,90 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Olejek eteryczny Goździki z Pomarańczą 10 ml - Your Candle Aromatherapy
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Olejek eteryczny goździki z pomarańczą
Olejki eteryczne cynamonowy i pomarańczowy to prawdziwa lecznicza bomba atakująca wolne rodniki. Liczne związki przeciwutleniające oczyszczają organizm z toksyn.
Właściwości:
- olejek pomarańczowy zwalcza stany depresyjne, senność, ospałość,
- olejek pomarańczowy to łagodny afrodyzjak,
- mieszanka obu olejków działa rozgrzewająco i rozluźniająco.
Sposób użycia:
- kąpiel,
- sauna,
- nawilżacze powietrza,
- podgrzewacze,
- dyfuzory zapachowe,
- do masażu stosować po rozcieńczeniu w oleju bazowym np: oleju migdałowym,
- aromatyzowanie wody do mycia podłóg,
- aromatyzowanie choinek zapachowych.
Produkt do użytku zewnętrznego. Nie stosować doustnie, unikać kontaktu z oczami i błonami śluzowymi. Do masażu stosować po rozcieńczeniu w oleju bazowym np: oleju migdałowym. Nie stosować u kobiet w ciąży, w okresie karmienia piersią, u dzieci poniżej 5 lat oraz przez osoby starsze ze słabym zdrowiem.
Dane produktu:
- pojemność: 10 ml
- opakowanie: szklana butelka
- 100% naturalny skład
- produkt wegański
- produkowane w Polsce
- przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
- producent: Star Light Alicja Agata Gołaszewska, ul. Stary Rynek 2, 18-400 Łomża
Składniki (INCI):
Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Eugenia Caryophylus Oil, *Eugenol, *Isoeugenol, *Linalool, *Limonene, *Citral
*alergeny naturalnie występujące w olejku eterycznym