Menu
Wyszukiwarka
Marki
Promocje
12,45 zł
Cena regularna:
24,90 zł
59,95 zł
Cena regularna:
119,90 zł
20,95 zł
Cena regularna:
41,90 zł
33,45 zł
Cena regularna:
66,90 zł
15,95 zł
Cena regularna:
31,90 zł
0,95 zł
Cena regularna:
1,90 zł
0,95 zł
Cena regularna:
1,90 zł
26,95 zł
Cena regularna:
53,90 zł
31,45 zł
Cena regularna:
62,90 zł
14,95 zł
Cena regularna:
29,90 zł
5,95 zł
Cena regularna:
11,90 zł
20,95 zł
Cena regularna:
41,90 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Olejek eteryczny naturalny Anyżowy 10 ml - Etja
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Olejek eteryczny naturalny anyżowy
Naturalny olejek eteryczny otrzymywany z anyżku gwiaździstego. Stosowany jest także jako środek ułatwiający trawienie i wiatropędny, zmniejsza napięcie mięśni gładkich, dzięki czemu zapobiega wzdęciom. Jest wykorzystywany w mieszankach przeciwkaszlowych – udrażnia drogi oddechowe drażniąc błonę śluzową oskrzeli, zwiększa wydzielanie śluzu, upłynnia wydzielinę. Jest także uważany za łagodny afrodyzjak, który działa pobudzająco.
Olejek możesz użyć dodając do kąpieli, pasty do zębów, do naturalnego oleju bazowego, do inhalacji i aromatyzowania powietrza. Posiada orzeźwiający, słodki zapach. Dobrze komponuje się z olejkiem: eukaliptusowym, pomarańczowym, lawendowym, sosnowym, z drzewa różanego, rozmarynowym. Olejek jest w 100% naturalny, zarejestrowany w bazie CPNP oraz przebadany dermatologicznie.
Przeciwwskazania: stosuj w bardzo małych ilościach, w większych może działać halucynogennie. Unikaj kontaktu z oczami. Do użytku zewnętrznego.
Sposób użycia:
- kąpiel,
- masaż,
- dodatek w pastach do zębów, lekach na przeziębienie, smakowe alkohole,
- dodatek do naturalnych olejów bazowych,
- inhalacja,
- aromatyzacja powietrza - kominek zapachowy, dyfuzor, rozpylacz w sprayu.
Dane produktu:
- pojemność: 10 ml
- opakowanie: szklana butelka z kroplomierzem
- przechowywać w szczelnie zamkniętych butelkach z dala od dzieci
- producent: Etja, ul. Reymonta 25, 82-300 Elbląg
Składniki (INCI):
Illicium Verum Seed Oil