Menu
Wyszukiwarka
Marki
Promocje
0,95 zł
Cena regularna:
1,90 zł
26,95 zł
Cena regularna:
53,90 zł
31,45 zł
Cena regularna:
62,90 zł
14,95 zł
Cena regularna:
29,90 zł
5,95 zł
Cena regularna:
11,90 zł
20,95 zł
Cena regularna:
41,90 zł
14,95 zł
Cena regularna:
29,90 zł
6,45 zł
Cena regularna:
12,90 zł
7,95 zł
Cena regularna:
15,90 zł
12,45 zł
Cena regularna:
24,90 zł
59,95 zł
Cena regularna:
119,90 zł
20,95 zł
Cena regularna:
41,90 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Olejek eteryczny naturalny Tymiankowy 10 ml - Etja
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Olejek eteryczny naturalny Tymiankowy
Naturalny olejek otrzymuje się z ziela tymianku pospolitego, wykazuje bardzo silne własności antyseptyczne. Ponadto olejek tymiankowy działa wykrztuśnie, pobudza ruchy rzęsek wyścielających drogi oddechowe i nasila wydzielanie śluzu. Pomaga złagodzić kaszel i nieżyt górnych dróg oddechowych. Posiada także właściwości przeciwbólowe - przy reumatyzmie i artretyzmie. Pobudza krążenie i podnosi ciśnienie krwi. Działa odkażająco, niszczy bakterie i grzyby pasożytnicze. Zwiększa odporność organizmu na wszelkiego rodzaju infekcje.
Charakteryzuje się głębokim, ziołowym zapachem. Dobrze komponuje się z olejkami bergamotowym, cytrynowym, z drzewa herbacianego, eukaliptusowym, lawendowym, melisowym, sosnowym, rozmarynowym. Olejek w 100% naturalny, zarejestrowany w bazie CPNP oraz przebadany dermatologicznie.
Sposób użycia:
- masaż - pobudza krążenie i wzmaga ukrwienie, niweluje ból, działa rozgrzewająco oraz antyreumatycznie,
- dodatek do olejów bazowych, maseł roślinnych,
- płukanki - bóle gardła, zapalenia jamy ustnej,
- kąpiel - polecana podczas przeziębień,
- inhalacje,
- parówka twarzy,
- aromatyzacja powietrza - kominek zapachowy, dyfuzor, rozpylacz w spray.
Dane produktu:
- pojemność: 10 ml
- opakowanie: szklana butelka z kroplomierzem
- przechowywać w szczelnie zamkniętych butelkach z dala od dzieci
- producent: Etja, ul. Reymonta 25, 82-300 Elbląg
Składniki (INCI):
Thymus Vulgaris Oil