Menu
Wyszukiwarka
Marki
Promocje
6,45 zł
Cena regularna:
12,90 zł
7,95 zł
Cena regularna:
15,90 zł
12,45 zł
Cena regularna:
24,90 zł
59,95 zł
Cena regularna:
119,90 zł
20,95 zł
Cena regularna:
41,90 zł
33,45 zł
Cena regularna:
66,90 zł
15,95 zł
Cena regularna:
31,90 zł
0,95 zł
Cena regularna:
1,90 zł
0,95 zł
Cena regularna:
1,90 zł
26,95 zł
Cena regularna:
53,90 zł
31,45 zł
Cena regularna:
62,90 zł
14,95 zł
Cena regularna:
29,90 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Olejek eteryczny naturalny Mandarynkowy 10 ml - Etja
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Olejek eteryczny naturalny Mandarynkowy
Naturalny olejek mandarynkowy wykazuje właściwości antyseptyczne, uspokajające i tonizujące. Działa antydepresyjnie, doskonale sprawdza się w stanach rekonwalescencji, wpływając kojąco na centralny układ nerwowy. Łagodzi objawy bezsenności.
Jest światłoczuły, więc nie powinno się go stosować podczas opalania lub wystawiana skóry na promienie UV. Może być stosowany do odprężającego masażu lub aromatycznej kąpieli. Dodając go do prania można się pozbyć bakterii, a ubrania zyskają przyjemny zapach. Olejek można używać w dyfuzorze, rozpylaczu lub kominku zapachowym. W bezsenności pomoże skropiona nim pościel.
Posiada orzeźwiający, owocowy, słodki zapach. Dobrze współgra z olejkiem bergamotowym i innymi olejkami cytrusowymi, lawendowym, kminkowym, geraniowym. Olejek w 100% naturalny, zarejestrowany w bazie CPNP oraz przebadany dermatologicznie.
Sposób użycia:
- aromatyczna kąpiel,
- odprężający masaż,
- aromatyzacja powietrza - kominek zapachowy, dyfuzor, rozpylacz w sprayu,
- skrapianie pościeli - pomaga w walce z bezsennością,
- dodatek do naturalnych olejów bazowych, maseł roślinnych, kremów i balsamów,
- bakteriobójczy dodatek o przyjemnym zapachu do prania.
Dane produktu:
- pojemność: 10 ml
- opakowanie: szklana butelka z kroplomierzem
- przechowywać w szczelnie zamkniętych butelkach z dala od dzieci
- producent: Etja, ul. Reymonta 25, 82-300 Elbląg
Składniki (INCI):
Citrus Nobilis Oil